Linser är det perfekta alternativet för dig som inte kan eller vill bära glasögon. Idag finns det linser i en rad olika varianter som är speciellt utformade för olika behov och önskemål.

Hitta rätt lins för dig

Att hitta rätt linser är inte enkelt - vi har därför kort förklarat de olika typerna och vilka som passar dig.

Endagslinser

Endagslinser används över dagen och kastas när dagen är slut, med andra ord behöver du inte tänka på saker som rengöring och övrig hantering. Kanske använder du inte linser varje dag? Endagslinser är ett bra alternativ för dig som tycker om att variera mellan glasögon och linser – det är både smidigt och ekonomiskt!

Vi är återförsäljare av endagslinser från bland annat Coopervision, Alcon och Johnson & Johnson. Just nu har vi dessutom ett erbjudande där du kan köpa två (2) paket med endagslinser och få ett (1) paket på köpet! 


Dygnet-runt-linser

När du använder dygnet runt-linser slipper du tänka på hantering och rengöring av dina linser, eftersom linserna kan användas i upp till 30 dagar i sträck, dygnet runt. Därefter kastar du dem i papperskorgen och sätter in ett par nya. Smidigt, eller hur?


Månadslinser

Månadslinser fungerar för de flesta synfel och kan användas från morgon till kväll - varje dag i en hel månad. Under natten förvarar du linserna i ett linsetui fylld med linsvätska, som rengör och återfuktar dina linser medans du sover. När du vaknar är linserna fräscha och kan användas igen.


Progressiva linser

Du som i vanliga fall använder läsglasögon eller progressiva glasögon kan också använda linser. Med progressiva linser slipper du använda glasögon och ser ändå lika bra på olika avstånd. Våra progressiva linser finns både som endags-, vecko-, månads- eller dygnet runt-linser.

Toriska linser

Du vet väl att även du som har astigmatism kan använda linser istället för glasögon? Toriska linser gör det möjligt för dig att se bra både på långt och nära avstånd. Vi tillhandahåller toriska linser i både endags-, vecko-, månads- och dygnet runt-varianter.