Leveranstid

Posten levererar alla våra försändelser. Leveranstiden beror på vilka produkter du köper. Om du beställer glasögonbågar med slipade glas produceras och slipas dina glas hos oss och monteras i Kungälv. Då levereras dina slipade glasögon inom 4-10 arbetsdagar. Om du däremot beställer enbart solglasögon, färdiga läsglasögon, glasögonbågar med fönsterglas och/eller tillbehör som fodral levereras dina produkter inom 2-8 arbetsdagar.


Är du osäker på leveranstiden för just dina produkter är du välkommen att kontakta kundtjänst, order@seoptik.se. Skulle en leveransförsening uppstå kommer du som kund att informeras om anledning till förseningen och om ny beräknad leveranstid. Om du som kund inte accepterar den nya leveranstiden har du rätt att häva köpet utan kostnad.


Leverans till postombud/serviceställe

I de flesta fall är ditt paket större än att det ryms i din brevlåda. Brevbäraren lämnar då en avi för dig att hämta ut dina glasögon på närmaste postombud (anges på avin). Ditt närmsta postombud/serviceställe är oftast en livsmedelsaffär, servicebutik eller en bensinstation.


Leveransrisk

SE Optik står för risken att varan skadas eller kommer bort under transporten från vår ateljé/lager till dig. Vid eventuell retur står du själv för risken att varan skadas eller kommer bort.